Raymond Brulez-nummer van Revolver

Het onvergelijkelijke eenmanstijdschrift Revolver blijft keer op keer behaaglijk goede nummers de wereld insturen. Na een collector's item over Karel van de Woestijne is de septembereditie gewijd aan de ondergesneeuwde writer's writer Raymond Brulez (1895-1972), ironisch taalestheet én auteur van de autobiografische tetralogie Mijn woningen (1950-1954). Na een vergeefse Brulez-revalidatiepoging van Jeroen Brouwers een poos geleden, presenteert Stefan Brijs nu in Revolver een driewekelijks leesdagboek over zijn ervaring met Mijn woningen. Het ook vormelijk geslaagde nummer bevat voorts bijdragen van onder meer Kris Humbeeck en Matthijs de Ridder.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 10-10-2006
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening