V.S. Naipaul binnenkort in Brussel

Nobelprijswinnaar 2001 V.S. Naipaul (1932), niet enkel beroemd vanwege zijn boeken maar ook berucht om zijn nukken, geeft op 4 november 2006 een lezing in het Brusselse BOZAR. Nadien volgt er een interview. Het evenement kadert in het aldaar lopende India-festival. Sir Naipaul, geboren op het eiland Trinidad, is een telg van een Indische Brahmin-familie en schreef meerdere ophefmakende en sterk kritische boeken over India waaronder The middle passage (1962) en India: A million mutinies now (1990). Reserveren is noodzakelijk: voor 15 Euro hou je een plek in het PSK-pluche warm. In afwachting vind je veel essays over Naipaul via deze site.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 19-10-2006
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening