Crossing Border-festival weer boordevol

Tussen 15 en 18 november 2006 combineert het Crossing Border-festival opnieuw op veelzijdige wijze literatuur, muziek, film en beeldende kunst in het centrum van Den Haag. Af en toe zijn er echte ontdekkingen te doen, al rijst stilaan de vraag of door het wijd vertakte bos de bomen nog zichtbaar zijn. Inzake letteren onthouden we de komst van Pierre Péju, David van Reybrouck, Aukelien Weverling, Annelies Verbeke, Harrie Geelen, Said El Haji, M.J. Hyland, William Boyd, Sylvia Kristel (haar autobiografie is dezer dagen in Frankrijk verschenen), Peter Drehmanns, DBC Pierre, Rick Moody, Will Self, Fouad Laroui en Marcel Möring, wiens nieuwe roman Dis zeer nakend is. Het volledige programma vind je hier. In Vrij Nederland van deze week staat een special rond het festival, met o.m. een interview met David van Reybrouck en aandacht voor de rijzende Amerikaanse ster Benjamin Kunkel (Besluiteloos) en de dichter Boris Ryzji.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 25-10-2006
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening