Noodkreet van Gie Bogaert?

Auteur Gie Bogaert (°1958) is vertoornd. Zijn nieuwste roman Opklaringen ontvangt volgens hem niet de vereiste (en gewenste) aandacht. Het boek is één maand uit, kreeg nog maar één recensie in Knack en zou in veel boekhandels amper voorradig zijn. Reden genoeg, vond hij, om een boze mail te sturen naar een heleboel cultuurmedia en recensenten, waarin hij hen eens goed de oren wast. In het radioprogramma Neon mocht hij woensdagnamiddag zijn verhaal doen, je kunt zijn gram nabeluisteren op de site van Radio 1 (item cultuur). Bogaert, die ooit hoog in de schuif lag bij de kritiek, voelt zich al geruime tijd miskend en vindt dat een pak "stille schrijvers" (waartoe hij zichzelf rekent) onvoldoende aan bod komen in cultuurprogramma's en boekenbijlagen. Of is hij gewoon ongeduldig?
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 26-10-2006
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening