Boekenmuurkrant komt naar Vlaanderen

De populaire Boekenmuurkrant, waarmee uitgevers en adverteerders sinds juli 2005 hun vers boekenaanbod op vooral de Nederlandse stations kunnen propageren, komt vanaf donderdag 30 november voor het eerst ook in de Vlaamse stations te hangen. De Boekenmuurkant, die telkens in 325 Nederlandse stations de advertentiepanelen vult, bereikt naar eigen zeggen meer dan 2.000.000 treinreizigers en potentiƫle lezers. De Boekenmuurkrant is een poster waarop vrijwel maandelijks aandacht wordt besteed aan nieuwe boeken. Elke cover gaat vergezeld van een fragment uit een boek. De Boekenmuurkrant is, aldus de initiatiefnemers, "geheel onafhankelijk, derhalve niet gelieerd met een uitgeverij of een andere organisatie". Ze wordt gemaakt door Uphill Battle boekpromotie, een Nederlandse adviesorganisatie voor boekpromotie. De eerste Vlaamse editie wordt tot 30 december opgehangen in 260 stuks voor totaal 30 Vlaamse IC-stations.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 27-11-2006
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening