A.F.Th's Movo Tapes bekroond

A.F.Th. van der Heijden heeft voor zijn roman De Movo Tapes, de literaire prijs van de stad Aalst gekregen. Deze Dirk Martensprijs wordt gehonoreerd met een prijzenbedrag van 2.500 euro. De Movo-Tapes, uitgegeven bij Querido, maakt deel uit van de Homo Duplex-cyclus, waarvan pas op 28 februari 2007 het nieuwe deel, de roman Het schervengericht, zal verschijnen (zie ons eerdere DPM-bericht). De Dirk Martensprijs heeft aan aanzien gewonnen omdat de onderscheiding ook werd opengesteld voor Nederlandse auteurs. Cees Nooteboom, Hella S. Haasse en Thomas Rosenboom sieren het palmares. De prijs wordt op zondag 17 december uitgereikt in het Stadhuis van Aalst.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 07-11-2006
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening