Proeven van Turks fruit

Het live boekenprogramma van De Morgen en kunstencentrum Vooruit snoept komende dinsdag van Turks fruit. Turkse literatuur staat centraal in de laatste editie van 2006, opnieuw in de balzaal van de Gentse Vooruit. Speciale gasten zijn Slimste Mens en politicus Selahattin Koçak en theater- en filmactrice Natali Broods (uit onder meer Een ander zijn geluk, Anyway the wind blows…). Zij debatteren, samen met de vaste panelleden, over Het Luizenpaleis van Elif Shafak, Istanbul van Nobelprijswinnaar Orhan Pamuk en Granaatappelboom van Yasar Kemal. Alle info via www.vooruit.be, de dag erna slaat het evenement zijn tenten op in Passa Porta te Brussel. Fien Sabbe modereert, intermezzo's komen er van de cartoons van ZAK, geprojecteerde foto’s van De Morgen-fotografen én wereldmuziek van het duo Melike Tarhan & Osama Abdulrasol. Het geheel kadert in het Vooruit-festival Istanbul Express. Meer info hier over de boeken op tafel.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 16-12-2006
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening