Frénk van der Linden krijgt slechts één boek terug

De niet-tevreden-geld-terug-stunt van journalist-auteur Frénk van der Linden is op een sisser uitgedraaid. Eind oktober kondigde hij aan dat wie zijn roman De steniging niet kon smaken, hem het boek persoonlijk kon komen terugbezorgen tijdens zijn literaire tournee door Nederland. De 'gedupeerde lezers' kregen meteen de aankoopsom van 18,90 euro terugbetaald (zie dit bericht). De ingezamelde boeken zouden naar de gevangenis worden gebracht. Nu blijkt dat de auteur precies één boek (1) heeft teruggekregen. "Ik dacht dat ik veel meer mensen ging ontmoeten die me zouden voorhouden dat ik me als schrijver kon verbeteren", zei Van der Linden in De Telegraaf. Het teruggekregen boek wilde hij graag overhandigen aan de Telegraaf-journalisten, die vastzaten omdat ze hun bron niet prijsgaven. "Maar helaas kwamen ze net vrij op de dag dat ik ze het boek wilde geven." Van De steniging (uitgeverij Contact) zijn intussen 12.000 exemplaren verkocht. Het boek kreeg in de kritiek een zuinig onthaal.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 07-12-2006
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening