Boekhandelketen Selexyz biedt e-readers aan

De Nederlandse boekhandels van Selexyz (BGN) gaan vanaf begin november experimenteren met de verkoop van e-readers en digitale boeken, zo meldt het Financieel Dagblad en staat te lezen bij Boekendingen. Onder andere bij Selexyz Broese in Utrecht zullen e-readers van het merk iLiad te koop zijn, voor een prijs van 650 euro. Voorlopig zou het wel nog enkel mogelijk zijn om met het apparaat Engelstalige titels te downloaden. Dat gebeurt via de website van Selexyz, waarbij sommige gratis zullen zijn en andere betalend. Nederlandse titels worden voorlopig niet aangeboden. Amazon en Google slaan overigens verder de handen in elkaar inzake e-readers.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 25-10-2007
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening