Boekenprogramma 'Alles uit de kast' met stille trom afgevoerd

Het boekenprogramma Alles uit de kast, dat vorig seizoen zestien afleveringen lang op Eén te bekijken was, kent geen vervolg. Presentator van het programma Sven Speybrouck zegt in De Morgen dat het programma te lage kijkcijfers had en te duur was. "Ik vrees dat het zo prozaïsch is." Alles uit de kast kende enige waardering bij het brede publiek maar kon de boekenaficionado niet echt overtuigen. De gemiddelde kijkcijfers bedroegen niettemin zowat 300.000. "We hadden een zeer stabiel kijkerspubliek dat bovendien zeer trouw was en misschien hadden we dat zelfs nog kunnen optrekken." Ook Canvas vertoonde geen interesse om het programma weer op de rails te zetten. Alles uit de kast werd geproduceerd door Woestijnvis.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 04-10-2007
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening