Bezoekersaantal Boekenbeurs en baisse?

De Antwerpse Boekenbeurs krijgt flink wat minder bezoekers over de vloer dan de voorbije jaren, zo signaleert De Morgen. Pas gisteren, op de achtste dag, werd de honderdduizendste bezoeker in de bloemen gezet. Volgens de woordvoerster van het organiserende Boek.be is "de toeloop dit jaar inderdaad wat minder groot. Vorig jaar hadden we op dit ogenblik al ongeveer 110.000 bezoekers gehad, ik schat dat we nu aan 103.000 bezoekers zitten." Ook vorig jaar moest - ondanks een extra dag - een terugloop van 3.000 bezoekers worden vastgesteld. De beurs mikt dit jaar op 170.000 bezoekers, of zowat 5.000 bezoekers meer dan vorig jaar. De Boekenbeurs is nog toegankelijk tot komende zondag.
Wie intussen liever van thuis uit de sfeer opsnuift en het zweten onder de spots van het Bouwcentrum als een tortuur aanvoelt, kan een glimp werpen op Boekenbeurs TV met - ietwat amateuristische - filmpjes met tal van scribenten en boekenmensen.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 08-11-2007
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening