Giphart, Chabot en Bril in Letterkundig Museum

Op zondag 11 maart gaat in het Haagse Letterkundig Museum de tentoonstelling Giphart en Chabot met Bril van start. Ronald Giphart en Bart Chabot geven bij die gelegenheid een optreden ten beste in de aula van het Letterkundig Museum. Bart Chabot, Martin Bril en Ronald Giphart zijn intussen goed voor samen 60 schrijfjaren (respectievelijk 25, 20 en 15 jaar schrijverschap). De tentoonstelling geeft met tastbare parafernalia een overzicht van hun uiteenlopende schrijfbezigheden. Daarnaast treedt het drietal dit voorjaar op doorheen Nederland (en een paar keer ook in België). Bart Chabot, vooral befaamd als onvermoeibaar Brood-biograaf, presenteert ter plekke ook zijn nieuwe dichtbundel McPain, die in een hamburgerzak zit verpakt. McPain is een drieluik met de bundels Cadillac Boogie, Anna’s Hoeve en Dracula’s ontbijt. Van rascolumnist Bril, die ooit debuteerde als duo met Dirk van Weelden, is zopas de verse selectie reisverhalen Schitterend blauw (Prometheus) verschenen.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 26-02-2007
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening