Integrale The New Yorker op USB-stick

Sinds kort biedt het fameuze literaire & opiniemagazine The New Yorker zijn tachtig jaargangen aan op een USB hard drive. Die bevat alle 4.164 nummers, verschenen tussen februari 1925 en april 2006. Aantrekkelijk is dat deze in de oorspronkelijke vormgeving worden weergegeven. Dit hebbeding kost tijdelijk 199 dollar of hier zelfs maar 149,95 dollar. Volgens Ronald Meeus valt het browse-vermogen helaas enigszins tegen: "De tekst kan niet uit de pagina's worden gehaald, en alleen de titels kunnen worden doorzocht", schreef hij gisteren in de nieuwe mediabijlage Media.com van De Morgen. Er is een editie in een mooie box beschikbaar, zodat het ding ook in de boekenkast kan gesmokkeld worden. Nog dezer dagen verscheen bij De Bezige Bij een aantal spraakmakende New Yorker-reportages van sterjournalist David Remnick in Nederlandse vertaling, onder de titel Reporter.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 03-03-2007
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening