Dochter Bush komt met boek

De dochter van de Amerikaanse president George W. Bush, Jenna Bush, zal in de herfst van 2006 debuteren met een boek over een alleenstaande tienermoeder in Panama die het HIV-virus heeft opgelopen. Dit heeft uitgeverij HarperCollins gisteren gemeld. Bush vertelde aan de krant USA Today dat ze hoopt dat haar boek "kinderen aan het denken zet" en dat het eindigt met een "oproep tot actie". Vorig jaar verruilde Jenna haar baan als lerares in Washington voor een onbetaalde stage bij UNICEF in Centraal Amerika. Hier deed ze inspiratie op voor Ana's Story: A Journey of Hope. De opbrengst van de pennevrucht schenkt ze aan UNICEF. Meer details bij The Guardian.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 07-03-2007
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening