Boekenbal Populaire sluit Literaire Lente af

Ook Vlaanderen heeft zijn Boekenbal, al is het natuurlijk maar een timide doorslagje van de Nederlandse editie en heeft het gebeuren niet meteen een hoog glamourgehalte. Nu zaterdag 28 april gaat het Boekenbal Populaire door in de Borgerhoutse Roma, volgens de organisatoren "een combinatie van verantwoorde literatuur en hip dansfeest." Naast de schrijvende medemens en de boekenvak-bobo's mogen ook de modale lezers er (mits vijf euro inkomgeld) de benen strekken. Guido Belcanto zorgt met zijn Showorkest voor een combinatie van smartlappen en rock 'n roll. Het programma wordt verder opgefleurd met Millenniums en dichter/DJ Peter Holvoet-Hanssen, die tot het ochtendgloren muziek draait. De organisatoren kondigen ook nog "een groots literair hoogtepunt" aan. Het Boekenbal Populaire geldt als afsluiter van de Literaire Lente, die in april met tal van literaire ontmoetingen en actieboeken in geheel Vlaanderen zijn beslag vond.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 27-04-2007
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening