Thames and Hudson pakt uit met mega Magnum-boek

De befaamde Britse kunstboekenuitgever Thames and Hudson gaat ter gelegenheid van de zestigste verjaardag van het foto-agentschap Magnum haar grootste publicatie ooit maken. Magnum Magnum, zoals het boek zal heten, "will measure 15.5 inches by 12.5 inches and weigh over a stone", aldus de uitgeverij. 400 foto's met werk van onder meer Henri Cartier-Bresson, Robert Capa en Eve Arnold zullen het boek tot een collector's item doen uitgroeien. Vanwege de specifieke grootte zal de publicatie wellicht niet meer herdrukt worden. De prijs schommelt rond de 95 pond. Het is duidelijk dat nu ook Thames and Hudson meestapt in de door Taschen gelanceerde trend om kunstboeken van steeds grotere afmetingen te maken. Het bericht staat in The Guardian. In juni gaat er in New York trouwens een grootscheeps Magnum-festival door, zie hier.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 14-05-2007
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening