Erfgoedcentrum op zoek naar leeslijstjes

Met het oog op de Dagen van de Literatuureducatie op 12 en 13 november verzamelt het Erfgoedcentrum Lamot als een bezetene leeslijstjes. Bij die gelegenheid worden de lijstjes op een ludieke en kritische manier onder de loupe genomen. "Aftandse en eindeloos gekopieerde velletjes waarop auteurs prijken die al lang tussen de plooien van literatuurgeschiedenis zijn gevallen" en "oude, nieuwe, vergeelde, opmerkelijke, onleesbare, vooruitstrevende… alles is goed", zo zegt het Erfgoedcentrum. Bedoeling is dat er een zo groot mogelijke variëteit aan leeslijstjes uit alle onderwijshoeken te voorschijn komt. Daarvoor wordt de medewerking gevraagd van scholen en bibliotheken. De lijstjes moeten voor 1/7/2007 bij het centrum arriveren, de opvallendste maken kans op een boekenbon.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 18-05-2007
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening