Lezen in bed krijgt nieuwe dimensie

In het kader van het artistiek project Sleepless heeft de jonge kunstenares Tiago da Fonseca het lezen in bed wel heel letterlijk opgevat. Ze maakte een soort leesdeken, waarin je zowaar kunt bladeren en waarop een bedtime story is gedrukt. Ze noemde het project voor de hand liggend Bedtime Stories. Of het dekbed ook in gewone productie gaat, is niet bekend. Het project kaderde in een samenwerking van studenten van het Royal College of Art's Design Product department in Londen met het vijfsterren Great Eastern Hotel. Bedoeling was "om het verblijf van de gasten te verrijken." Het idee is niet nieuw: ook Stichting Plint, die al geruime tijd poëzie op textiel drukt, heeft kussenslopen met poëzie in de aanbieding. Over de esthetische waarde van een en ander, valt natuurlijk te redekavelen.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 01-06-2007
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening