Manuscripta opent Nederlands boekennajaar

Op zondag 2 en maandag 3 september krijgt Amsterdam er een uit de kluiten gewassen boekenfestival bij. Manuscripta is de naam van het nieuwe gebeuren, dat vooral anticipeert op de uitgaven voor het najaar. Zowat honderd uitgeverijen presenteren er hun verse aanbod. Ook debatten, signeersessies en auteursinterviews mogen worden verwacht. De eerste dag is voor iedereen toegankelijk, de tweede dag is voorbehouden voor vertegenwoordigers van boekhandels, uitgeverijen en bibliotheken. Initiatiefnemer is de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Manuscripta vindt plaats op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Meer info ook bij Boekendingen.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 29-06-2007
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening