Privéperikelen voor Salman Rushdie

Nee, u bent niet in een societyrubriek beland, maar het nieuws dat Salman Rushdie en het fotomodel en TV-ster Padma Lakshmi gaan scheiden, duikt op in alle culturele pagina's. We willen het u dan ook niet onthouden. "Salman Rushdie heeft ermee ingestemd om van zijn vrouw Padma Lakshmi te scheiden, vanwege haar wens het huwelijk te beëindigen", zo verklaarde Jin Auh, Rushdies literair agent. "Hij vraagt de media ook om zijn privacy te respecteren in deze moeilijke tijden." Rushdie en Lakshmi huwden in 2004. De ravissant ogende Lakshmi was de vierde echtgenote van Rushdie, en eveneens van Indiase afkomst. Onlangs werd Rushdie door de Britse queen tot ridder geslagen, wat in de islamwereld opnieuw tot toorn ten aanzien van zijn persoon leidde. Zie berichtgeving in The Guardian en...Hollywood Reporters. [foto: Rushdie met Lakshmi, vlak na hun huwelijk in 2004]
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 03-07-2007
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening