Koen Clement is nieuwe algemeen directeur WPG-uitgevers

Vanaf begin april wordt Koen Clement (43) de nieuwe algemeen directeur van de Nederlandse boeken- en tijdschriftenuitgeversgroep WPG Uitgevers in Amsterdam, zo raakte vandaag bekend. Hij volgt Pieter De Jong op, die met pensioen gaat. Clement was twintig jaar actief bij De Persgroep Publishing (DPP) waar hij tot 31 januari lid van het directiecomité is. De Persgroep groepeert onder meer de krant De Morgen, Het Laatste Nieuws en Dag Allemaal. Tussen 1995 en 2000 was hij algemeen directeur van De Morgen om vervolgens te werken als algemeen directeur van Magnet Magazines, de tijdschriftenafdeling van De Persgroep. WPG Uitgevers groepeert boekenuitgeverijen als De Arbeiderspers, De Bezige Bij, Balans, Ludion en Querido, heeft ook een educatieve tak en is de uitgever van tijdschriften als Voetbal International, Vrij Nederland, Opzij, Hollands Diep en Psychologie Magazine.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 15-01-2008
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening