Gulden Boek voor VFL-directeur Carlo van Baelen

De directeur van het Vlaams Fonds voor de Letteren, Carlo van Baelen, ontvangt nu vrijdag een Gulden Boek, zo meldt Skynet. De onderscheiding is een creatie van Boek.be, bestemd voor "een persoon of instantie die speciale verdiensten heeft verworven in verband met het boek of de verspreiding ervan, maar die zich in de marge van het boekenvak bevindt."
Van Baelen was onder meer directeur van de boekendivisie van Standaard Uitgeverij. Vervolgens ging hij bij Wolters Kluwer aan de slag als directeur Algemene Boeken. Van 1994 tot 1997 was hij actief als secretaris van de Vlaamse Boekenverkopersbond. Sinds 2000 is hij directeur van het Vlaams Fonds voor de Letteren, waar binnenkort zijn ambtsperiode afloopt.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 16-01-2008
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening