Leuvense universiteitsbibliotheek verkoopt dubbele exemplaren

De Centrale Bibliotheek van de K.U. Leuven houdt naar jaarlijkse gewoonte zijn boekenverkoop. Op woensdag 23 en donderdag 24 januari 2008 vindt in de Museumzaal van de Hallen (Naamsestraat 22, 3000 Leuven) de verkoop plaats van zowat 10.000 volumes uit de domeinen geschiedenis, kunst, literatuur en filosofie. Het gaat om dubbele exemplaren uit de collecties van de Centrale Bibliotheek of aanverwante. Met de opbrengsten uit de verkoop worden zeldzame exemplaren of oude drukken aangeschaft. Op donderdag is er een korting van 30% op alle boeken. Meer informatie is verkrijgbaar bij dirk.vaneldere@bib.kuleuven.be. [foto: het kunstwerk Totem van Jan Fabre, opgesteld voor de Leuvense Universiteitsbibliotheek]
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 20-01-2008
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening