Boeken behoren tot populairste internetartikelen

Boeken behoren tot de meest populaire aankopen via het internet, zo leert een onderzoek van het agentschap Nielsen Online bij 26.312 mensen in 48 landen. En bovendien stijgt de boekenverkoop via internet voortdurend, zo meldt BBC News.
41 procent van de internetgebruikers heeft ooit boeken online aangeschaft, zo zeggen de resultaten, een stijging van 7 % in vergelijking met twee jaar geleden. De stijging zou vooral op het conto te schrijven zijn van groeimarkten als Zuid-Korea en India. Ook Duitsland en Oostenrijk heeft fervente online-aankopers van boeken. Groot-Brittanniƫ prijkt in de top tien op de tiende plaats. De cijfers tonen ook aan dat de voorbije drie maanden ruim acht op de tien surfers op het internet een aanschaf verrichten, een equivalent van 875 miljoen personen, 40 procent meer dan twee jaar terug.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 29-01-2008
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening