Frans van Dixhoorn schrijft beste dichtbundel 2007, volgens poëziecritici

Een aantal Vlaamse en Nederlandse poëziecritici hebben hun beste dichtbundel van het jaar 2007 aangeduid. Uit ieders top drie distilleerde het tijdschrift Awater en het poëzieweblog In Letterland vervolgens via een helder puntensysteem De Woordlijst. Zo bleek dat beroepslezers Frans van Dixhoorns bundel Twee piepjes beschouwen als beste poëziebundel van het voorbije jaar. Anne Vegter strandde met Spamfighter op de tweede plaats, Jan Baeke met Groter dan de feiten op de derde. Leonard Nolens en Henk van der Waal belandden ex aequo op de vierde plaats. In Letterland heeft ook een kort interview met de 'gelukkige' van Dixhoorn.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 30-01-2008
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening