Twee bibliofiele beurzen op het programma dit weekend

Begin december vinden traditioneel twee kleine hoogmissen plaats voor de bibliofiel. In eerste instantie is er nu zondag 7 december de Beurs van Kleine Uitgevers in het Amsterdamse Paradiso, die voor de eenendertigste maal zijn beslag kent. Zowat 110 kleine uitgevers uit Nederland en Belgiƫ tonen er hun uitgaven inzake literatuur, non-fictie en beeldende kunst. Volgens de organisatoren zouden zowat 3.500 oorspronkelijke titels te bekijken en aan te schaffen zijn. Er is ook een literair nevenprogramma, gepresenteerd door Guus Bauer.
In Mechelen startte in het Cultuurcentrum vandaag voor de zeventiende maal de Antiquarenbeurs. Het evenement loopt tot zondag 7 december, zie catalogus online. Er zijn zowel antiquaren uit Frankrijk, Engeland, Nederland, Duitsland, Spanje en uiteraard uit Belgiƫ aanwezig. Zie alle info bij Boekendingen.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 05-12-2008
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening