Frédéric Beigbeder op straat betrapt tijdens snuiven van cocaïne

De 42-jarige Franse glamourschrijver en nachtraaf Frédéric Beigbeder is onlangs door de politie in Parijs betrapt terwijl hij bij nacht op straat cocaïne aan het snuiven was boven het koetswerk van een auto, zo meldt Le Nouvel Observateur. Hij was vergezeld van een vriend. Toen het tweetal de politie in de gaten kreeg, sloegen ze op de vlucht.
Ze werden snel ingerekend en voor ondervraging meegenomen naar het politiekantoor in het achtste arrondissement. Beigbeder, auteur van onder meer de onlangs succesvol verfilmde bestseller 99 francs, had twee zakjes cocaïne op zak, maar werd na het verhoor weer op vrije voeten gesteld. Beigbeder maakte in het verleden nooit een geheim van zijn verknochtheid aan het witte poeder. In 1999 schreef hij nog de verhalenbundel Nouvelles sous ecstasy. [foto Beigbeder: Courtes]
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 05-02-2008
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening