Bulgaarse misdaadauteur Georgi Stoev doodgeschoten

In de Bulgaarse hoofdstad Sofia is de misdaadauteur Georgi Stoev gestorven na een schietpartij, zo meldt Radio Bulgaria. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, nadat een hersenoperatie geen soelaas meer bracht. Stoev heeft diverse fictie- en nonfictiewerken op zijn naam over de Bulgaarse georganiseerde misdaad. De aanvallers konden ontsnappen in het drukke middagverkeer. De Bulgaarse media beweren dat Stoev voor zijn schrijverscarrière zelf lid was van misdaadorganisaties en dat het om een vergelding of afrekening gaat. Zijn bekendste boek is BG Godfather. Het was de tweede moordpartij in het centrum van Sofia in korte tijd. Zondagavond was ook al het hoofd van een fabriek van kernreactoren vlak bij zijn huis neergeschoten.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 08-04-2008
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening