Radiohead ontkent bewering Palahniuk over filmscore voor 'Choke'

De band Radiohead ontkent het bericht dat ze de soundtrack hebben geschreven voor de film Choke, gebaseerd op het boek van de Amerikaanse auteur Chuck Palahniuk (zie ons eerder bericht), aldus BBC. Palahniuk had dat nochtans zelf gezegd tijdens een interview met BBC 6 Music. Een woordvoerder van Radiohead stelt nu dat ze enkel een song tot de score bijdragen, met name 'Reckoner', afkomstig van het album In Rainbows. Die zal gebruikt worden voor de aftiteling.
In een gesprek met 6 Music had Palahniuk onder meer verteld dat hij voortdurend naar Radiohead luisterde toen hij het boek schreef en dat het "ongelooflijk" was dat de band zich ertoe gezet had om de soundtrack te maken. Kennelijk nam Palahniuk zijn wensen voor werkelijkheid.
Voor de succesvolle filmversie van Palahniuks roman Fight Club uit 1999 werd Where Is My Mind van The Pixies gebruikt.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 14-08-2008
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening