HUMO verspreidt nieuwe roman van Verhulst gratis op 300.000 exemplaren

De nu al veelbesproken nieuwe roman van Dimitri Verhulst Godverdomse dagen op een godverdomse bol wordt op 23 september in primeur gratis verspreid bij het weekblad Humo. De oplage zal ruim 300.000 exemplaren bedragen. Volgens het persbericht van uitgeverij Contact en HUMO reageerde "Dimitri Verhulst onmiddellijk enthousiast
op het voorstel van Humo". Contact voegt eraan toe: "Je zou willen dat iemand met het talent van Dimitri Verhulst door miljoenen gelezen wordt, dus dit is een leuk begin."
Godverdomse dagen op een godverdomse bol is pas op 30 september, een week na de HUMO-actie, in de boekhandel in een gebonden editie te verkrijgen. Binnenkort wordt ook een speciale site over het boek http://www.godverdomsedagen.nl/ geopend. Volgens de aankondigingstekst behandelt het boek "op zijn Verhulsts: de mensheid tot gisteren. En daar dan de geschiedenis van. Een met het mes geschreven vertelling waarin naam noch datum valt."
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 25-08-2008
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening