Michael Jackson in de studio met werk van Robert Burns

Michael Jackson is de studio ingedoken om de bekendste gedichten van de Schotse nationale schrijver Robert Burns (1759-1796) op te nemen , zo meldt The Guardian. David Gest, een Amerikaanse tv-personality, muziekproducer en vriend van Wacko Jacko, zei in een interview dat ze een eigentijdse "pop-twist" aan de poëzie gaven. Gest en Jackson wilden eerst een musical maken over het leven van Robert Burns, maar dat project kwam niet van de grond. Enkele van Burns' bekendste gedichten, zoals Ae Fond Kiss en Tam O'Shanter, werden getoonzet. Volgens Gest is de Schotse bard de favoriete dichter van Michael Jackson. Of de muziek ook op plaat zal worden uitgebracht, is nog niet duidelijk. (Foto: portret van Robert Burns door Calum Colvin)
Tags:
Geplaatst door Hans Cottyn op 27-08-2008
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening