Adriaan van Dis bekroond met E. du Perronprijs

De Nederlandse auteur Adriaan van Dis heeft de E. du Perronprijs 2008 toegekend gekregen. De prijs is jaarlijks bestemd voor "mensen of instellingen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de bevordering van een goede verstandhouding tussen bevolkingsgroepen in Nederland."
De E. du Perronprijs is een initiatief van de gemeente Tilburg en de universiteit van Tilburg. Ook genomineerd waren de schrijfsters Hülya Cigdem en Nelleke Noordervliet. Van Dis zal de prijs in ontvangst nemen op een symposium van de universiteit volgende week. De prijs ging eerder al naar Guus Kuijer, Nicolaas Matsier en de broers Karim en Hakim Traïdia.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 08-01-2009
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening