Antwerpse bibliotheken verkopen boeken en platen

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober 2009 vindt in het kader van de Vlaamse Bibliotheekweek de tweede jaarlijkse boekenverkoop van de Antwerpse bibliotheken plaats in het magazijn Kotter (bij de Metropolis). Voor 0,50 euro vind je een roman, jeugdboek, strip of videotape. Non-fictieboeken, lp’s, cd’s en cd-roms zijn te koop voor 1 euro per stuk. Het gaat om materialen die het aanbod van de bibliotheek verlaten om plaats te maken voor het allernieuwste op de markt. Deze editie besteedt extra aandacht aan muziek en aan lp’s in het bijzonder. Vrijdag 16 oktober gaan de deuren open van 14 tot 22 uur, zaterdag 17 oktober van 10 tot 17 uur. Het bibliotheekmagazijn Kotter is gelegen vlak bij het station Luchtbal, Straatsburgdok – Noordkaai 29 – 2030 Antwerpen.
Tags:
Geplaatst door Hans Cottyn op 15-10-2009
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening