Twintig Vlaamse uitgevers aanwezig op Frankfurter Buchmesse

Twintig Vlaamse uitgevers zijn dit jaar in Duitsland aanwezig op de Frankfurter Buchmesse, 's werelds grootste boekenbeurs ter wereld, zo meldt Boek.be in een persbericht. Voor het eerst heeft de Vlaamse Uitgevers Vereniging (VUV) de internationale activiteiten van de Vlaamse uitgevers in een brochure gebundeld om zijn werking toe te lichten. De brochure is integraal te downloaden.
Averbode, Davidsfonds Uitgeverij, Vrijdag, Ons Erfdeel en Uitgeverij Acco zijn enkele van de tien uitgevers die deel uitmaken van de gezamenlijke stand van VUV. Tien andere uitgevers waaronder Lannoo, Ludion, Standaard Uitgeverij en Clavis presenteren op de Buchmesse hun eigen stand.
Met de steun van Flanders Investment & Trade en Boek.be zorgt de Vlaamse Uitgevers Vereniging (VUV) voor het internationale ondersteuningsbeleid voor het Vlaamse boekenvak. Concreet worden Vlaamse kmo’s die zelf niet altijd de middelen hebben om een internationale werking uit te bouwen aangemoedigd, zo luidt het.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 15-10-2009
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening