Stichting Lezen verspreidt leesdagboeken in Vlaamse stations

Op donderdag 29 oktober, morgen dus, verspreidt de Stichting Lezen en de NMBS tussen zeven en negen uur leesdagboekjes in enkele grote Vlaamse treinstations als Antwerpen Centraal, Brugge, Gent Sint-Pieters en Leuven. Daarin kunnen treinreizigers bijhouden welke boeken ze lezen. Bekende Vlamingen als nieuwsanker Freek Braeckman, actrices Marie Vinck en Marleen Merckx, acteur Stany Crets en zanger Helmut Lotti vulden hun favoriete boek in. Ze doen ook hun boekenplank met favoriete boeken cadeau aan vijf winnaars, die hun boekentip posten op www.iedereenleest.be In totaal worden 25.000 exemplaren van het leesdagboekje verspreid. Klik hier om het leesdagboekje te downloaden.
Tags:
Geplaatst door Hans Cottyn op 28-10-2009
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening