Patchbook maakt e-readers en bibliotheken overbodig

De Franse site Jelisfacile.com (Je Lis Facile) maakt zich vrolijk over de lieden die altijd met excuses komen aandraven om te beweren dat ze geen tijd hebben om boeken te lezen. Ze kondigt de verkoop aan van de Patchbook, waardoor je niet meer hoeft te lezen om toch de inhoud van een boek tot jou te nemen. De zinnen van een tekst worden via de patch op mysterieuze wijze in je organisme opgenomen, volgens het principe van nicotinesticks voor rookstoppers. De Patchbook vormt daarmee het antwoord op het e-book en bibliotheken worden compleet overbodig, zo gekscheren de makers en het schenkt "l'agréable sensation d'avoir lu l'intégralité d'un livre sans le moindre effort!" Dan is er ook nog de LectorElect, een soort buikceintuur die eveneens toelaat boeken te incorporeren zonder moeite en die je onder je kledij kunt dragen. De trillingen van de LectorElect variëren naargelang het gekozen boek.
In Frankrijk is men aan het gissen geslagen wie achter deze campagne kan schuilen, al is bekend dat het reclamebureau Torich de maker is van de spots en dat op 15 oktober de 'literaire inhoud' ervan wordt vrijgegeven. Jelisfacile heeft ook nog de leeszonnebrillen Sunny Book ter zijner beschikking. Zie hieronder het filmpje, dat de obligate ochtend-tvuitzendingen waarin allerlei nutteloze lijf- en ledenproducten worden aangeprezen, parodieert.


Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 03-10-2009
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening