Vlaamse auteurs schrijven nieuwe verhalen voor Music for life

Vandaag is Stories For Life verschenen, een kortverhalenbundel van negen Vlaamse auteurs waarvan de opbrengst volledig naar de actie Music for Life gaat. Rachida Lamrabet, Tom Lanoye, Dimitri Leue, Bart Moeyaert, Tom Naegels, Joke van Leeuwen, Margot Vanderstraeten, Dimitri Verhulst en Erik Vlaminck schreven in Stories For Life elk een nieuw verhaal. Boek.be, de Vlaamse Boekverkopersbond (VBB) en de Vlaamse Auteursvereniging (VAV) willen zo hun bijdrage leveren aan de actie Music For Life.
Van 12 november tot 24 december wordt deze verhalenbundel voor 5 euro te koop aangeboden in meer dan 200 Vlaamse boekhandels. Ieder jaar in de kerstperiode organiseert Studio Brussel Music For Life, een groot evenement met als inzet een geldinzamelactie voor het goede doel. In enkele jaren tijd is Music For Life uitgegroeid tot een gigantisch evenement. Het boekenvak wil op haart beurt daar graag een bijdrage aan leveren. De integrale opbrengst van de verkoop gaat naar de Rode Kruis-actie van Music For Life. De actieperiode van Stories for Life wordt ondersteund door affiches en displays in de boekhandel en affiches in bibliotheken, radiospotjes op Studio Brussel, een voorpublicatie van een van de verhalen in Humo en een advertentiecampagne in Het Nieuwsblad.
Tags:
Geplaatst door Hans Cottyn op 11-11-2009
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening