Leon de Winter gaat zijn roman 'God's Gym' verfilmen

De Nederlandse schrijver Leon de Winter (°1954) gaat zijn eigen boek God's Gym zelf een verfilming geven, zo meldt producent Kees Kasander. De opnames voor de film zouden medio 2010 plaats moeten vinden in Nederland en Amerika. Als de plannen doorgaan, wordt het de vierde speelfilm van Leon de Winter. Eerder verfilmde hij de eigen romans De (ver)wording van de jonge Dürer en Hoffman's Honger, evenals zijn eigen scenario De Grens. Heel wat Nederlandse acteurs van naam zouden aan de film meewerken, maar wie dat precies zullen zijn is nog niet bekend.
God's Gym vertelt over een scenarioschrijver die in Los Angeles zijn dochter verliest bij een verkeersongeval. Tijdens de verwerking stuit de man op een geheim agent van de Israëlische geheime dienst Mossad, die hem probeert te werven voor een eigenaardige spionageklus. Zie deze recensie in Humo over God's Gym.
Tags:
Geplaatst door Hans Cottyn op 28-11-2009
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening