Saskia De Coster trekt naar onherbergzame Winnipeg

De Vlaamse schrijfster Saskia De Coster trekt in februari 2010 voor een maand als writer in residence naar de onherbergzame cultuurkolonie Winnipeg in Canada. Dat kadert in een samenwerking tussen de Coster, de Beursschouwburg en deBuren. De tekst die zij over haar verblijf in dit barre oord schrijft, draagt zij voor op 3 maart 2010 in de Beursschouwburg. Die dag vindt in de Beursschouwburg namelijk de finissage plaats van de tentoonstelling I wasn't born yesterday, deary van fotografe en beeldend kunstenaar Michèle Matyn. Zij ging De Coster voor als tijdelijk resident van Winnipeg. Haar tentoonstelling opent op 5 januari 2010. Intussen haalde Decosters recente roman Dit is van mij een vierde druk.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 19-12-2009
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening