‘Zeurkalender’ van Peter van Straaten nu ook op iPhone

De Nederlandse tekenaar Peter van Straaten gaat mee met zijn tijd. Vanaf 1 januari 2010 wordt zijn Zeurkalender, waarin hij dagelijks ‘herkenbaar leed’ in een kernachtige tekening vat, nu ook beschikbaar gemaakt voor iPhone.?“Zo kan nu ook een jonger publiek kennismaken met de briljante humor van Van Straaten”, aldus uitgeverij De Harmonie. “In spontane lijnen en maniakale arceringen weet hij de schijn van het burgerlijke bestaan feilloos te doorgronden en de mensheid in zijn ware aard te onthullen.”
De papieren versie van Peter’s Zeurkalender is inmiddels toe aan zijn achttiende editie.?Met een oplage van ruim 50.000 exemplaren is het nog steeds een van de best verkopende Nederlandse scheurkalenders.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 23-12-2009
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening