Japanse horrorauteur schrijft roman op toiletpapier

De Japanse auteur Koji Suzuki, die in zijn vaderland een cultreputatie heeft als horrorauteur, heeft een roman geschreven die in massaproductie gaat op rollen toiletpapier. Toiletpapierfabrikant Hayashi Paper lanceert Drop op miljoenen wc-rollen voor een groots opgezette marketingcampagne. Elke rol bevat diverse versies van het negen hoofdstukken tellende verhaal. Drop speelt zich af in een publieke wachtruimte en kan volgens Hayashi Paper makkelijk in een paar minuten gelezen worden, wat overeenstemt met de tijd van een toiletbezoek. De uitgever promoot het wc-papier als "een horrorervaring op het toilet". De vicepresident van Hayashi Paper heeft het verhaal zelf tot zich genomen en omschrijft het als een "erg angstwekkende ervaring". De roman speelt in op het Japanse bijgeloof dat kwade geesten zich schuilhouden in het kleinste kamertje. Per rol moet u 210 yen of 2,20 dollar dokken. Het bericht staat uitgebreider te lezen op News Bizarre.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 29-05-2009
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening