'Briefgeheimen'-boek krijgt vervolg

Het succesvolle boekenproject Briefgeheimen krijgt een vervolg. In Nederland ontstond eind 2007 een regelrechte hype rond de uitgave. Het idee was eenvoudig: gewone mensen konden anoniem een briefkaart met daarop een geheim, in woord of beeld, insturen. Het leidde tot duizenden reacties en resulteerde vervolgens in een druk gefrequenteerde website én een boek, dat flinke verkoopcijfers haalde. Het boek Briefgeheimen werd aangevuld met korte verhalen van VPRO-radio en televisieman Wim Brands, terwijl ook de illustraties op de postkaarten indruk maakten. Uitgeverij Nieuw Amsterdam kondigt nu een tweede deel aan, dat in november 2009 zal verschijnen en zowel Belgische als Nederlandse inzendingen opneemt. Wie een anoniem en beknopt en helder geformuleerd geheim kwijtwil, kan zijn postkaart sturen naar een speciaal postbusadres, info via www.briefgeheimen.nl
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 27-07-2009
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening