De Groene Amsterdammer waardeert zijn boekensite op

Het Nederlandse opinieblad De Groene Amsterdammer heeft zijn digitale boekenpagina's omgezet tot een volwaardige boekensite, die een verlengstuk vormt van de papieren boekenpagina's uit de wekelijkse rubriek Dichters en denkers. De site bevat een uitgebreide selectie doorwrochte recensies, met onder meer een boek van de week en verder ook columns van Christiaan Weijts en Marja Pruis. Er is ook een uitgelezen verzameling links evenals korte nieuwssignalementen. Geleidelijk aan worden ook recensies en beschouwingen uit het archief van Dichters en denkers toegevoegd. Voorts zijn er ook speciale (en prima gestoffeerde) dossiers over onder meer Haruki Murakami, Patricia Highsmith, Philip Roth, Orhan Pamuk, J.D. Salinger en J.M. Coetzee. De vormgeving van het geheel lijkt bewust sober gehouden maar dat bevordert de leesbaarheid.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 11-09-2009
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening