Kristien Hemmerechts laat eerste bundel van Herman De Coninck veilen

Schrijfster Kristien Hemmerechts gaat een eerste editie van De lenige liefde, de eerste dichtbundel van Herman de Coninck uit 1969 wegschenken, ten voordele van een veiling voor de ngo Broederlijk Delen. Ze doet dat via het laatavondprogramma De Laatste Show. Het gaat om een gesigneerde bundel, die een opdracht bevat voor kunstschilder Pol Mara. "Het toeval wil dat zowel Herman de Coninck als Pol Mara in 1998 hetzelfde jaar gestorven zijn en nu dicht bij elkaar liggen op Schoonselhof in Antwerpen", zegt Hemmerechts in het aankondigingsfilmpje. De inzet is 9,90 euro, maar intussen is de biedprijs via eBay opgelopen tot 620 euro. Een bod op de dichtbundel kan via http://www.delaatsteshow.be/.
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 30-09-2009
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening