Tachtigjarige Armando levert drie boeken af

Op 18 september zet uitgeverij Augustus de tachtigste verjaardag luister bij van Armando, de Nederlandse schrijver die verder ook kunstschilder, beeldhouwer, violist en acteur is. Dat gebeurt met drie boeken van zijn hand. Tien jaar na de Verzamelde gedichten is er een bundel nieuwe gedichten van Armando, kortweg Gedichten 2009, geheten. Met Eindelijk verschijnt dan weer Armando’s nieuwe bundel karakteristiek ultrakorte verhalen, terwijl hij in het derde boek Berlijn diep graaft in de geschiedenis van de stad, waar hij woonde (en tot 1989 werkte in het oude atelier van nazibeeldhouwer Arno Breker). De drie publicaties worden op 18 september aan Armando overhandigd tijdens een besloten avond ter gelegenheid van zijn verjaardag in Amersfoort. Diezelfde dag opent het Armando Museum Bureau de nieuwe expositie ‘Armando en de melancholie van het scheppen.’
Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 09-09-2009
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening