Engelse wereldrechten 'Congo' van David Van Reybrouck verkocht

Het prestigieuze Amerikaanse uitgevershuis HarperCollins heeft voor een 'aanzienlijk bedrag' de wereldrechten voor de Engelse vertaling van Congo. Een geschiedenis van David Van Reybrouck aangekocht, zo meldt De Bezige Bij.

HarperCollins is een van de grootste uitgevers van Engelstalige fictie en non-fictie en heeft zijn hoofdkwartier in New York. De vertaling van Congo zou verschijnen onder het imprint Ecco Press.

Overigens staat Congo tevens op de Toplijst van de AKO Literatuurprijs 2010 en is genomineerd voor de Libris Geschiedenis Prijs 2010. Ook in Nederland werden inmiddels al 40.000 exemplaren van Congo verkocht.

Tags:
Geplaatst door Dirk Leyman op 05-10-2010
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening