'Ons Erfdeel' pakt uit met vier vernieuwde blogs

De Stichting Ons Erfdeel, uitgever van onder meer het tijdschrift Ons Erfdeel en Septentrion, trekt uitdrukkelijk de digitale kaart.?Gisteren stelde het in een klap zijn vier vernieuwde blogs voor, die bovendien vier talen bestrijken. De blogs sluiten aan bij de werking, die erop gericht is de Vlaamse en Nederlandse cultuur internationaal uit te dragen. Op blog.onserfdeel.be brengt Ons Erfdeel berichten op het terrein van taal, cultuur en maatschappij in Vlaanderen en Nederland en nieuws uit eigen huis. Op de Franstalige blog septentrionblog­.onserfdeel.be is er algemeen cultureel nieuws over de Lage Landen. Via de Engelstalige blog thelowcountriesblog.onserfdeel.be wil Ons Erfdeel een breed buitenlands publiek op de hoogte houden van culturele en maatschappelijke "hot topics" in Vlaanderen en Nederland. Ten slotte houdt de redactie van het jaarboek De Franse Nederlanden - Les Pays-Bas Français op dfnlpbfblog­.onserfdeel.be een tweetalige blog bij (Nederlands/Frans) over de grensoverschrijdende betrekkingen tussen het Nederlandse taalgebied en Noord-Frankrijk. Ons Erfdeel kondigt ook aan dat het in zijn papieren tijdschriften meer ruimte zal vrijmaken voor boekrecensies.

Tags: Digitalisering
Geplaatst door Dirk Leyman op 16-02-2010 om 18:03
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening