Brusselse Bozar verkoopt stock kunstboeken

Sinds zijn oprichting in 1928 programmeerde het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel meer dan tweeduizend, vaak toonaangevende, tentoonstellingen. Bij haast elke tentoonstelling verscheen er een catalogus, vaak in meerdere taaledities. De gigantische stock onverkochte boeken (meer dan 20.000 stuks) wordt eenmalig te koop aangeboden tijdens een grote boekenverkoop in de Hortahal in het Paleis voor Schone Kunsten, op 23 en 24 januari 2010 van 10 tot 18 uur.
Het aanbod bestaat uit prachtige kunstboeken over het werk van internationale kunstenaars zoals Edward Hopper, en William Kentridge, of van Belgische artiesten zoals Jan Vercruysse, Didier Vermeiren, Ana Torfs, Lili Dujourie, Johan Grimonprez en Jan Lauwers. U kunt bovendien de publicaties rond de Prijs Jonge Belgische Schilderkunst - die in 2010 zestig jaar bestond - aankopen aan een voordelige prijs. En ook van de grote thematische tentoonstellingen zoals Fiamminghi a Roma (zie illustratie), American Art in Belgium, Kunstschatten uit Wallonië van vroeger en nu, Het verboden rijk en Wiener Werkstätte bezit het Paleis voor Schone Kunsten nog onverkochte catalogi.

Tags: Boekenbeurzen
Geplaatst door Hans Cottyn op 15-01-2010 om 11:49
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening