Uitgevers architectuurboeken lanceren gezamenlijke webshop

Liefhebbers van architectuurboeken kunnen sinds gisteren terecht bij een nieuwe webwinkel die boeken over architectuur, design en aanverwanten verkoopt. Architecturebooks.eu is een initiatief van een twaalftal uitgevers uit verschillende landen. Elke titel op de site zal permanent in voorraad zijn dankzij een een uniek distributiesysteem, dat de bestellingen rechtstreeks van de uitgevers naar de koper stuurt.
De website catalogiseert boeken van Thames & Hudson, Ggili, Frame Publishers, Jap Sam Books, Jovis, Lannoo, Maggioli Editore, Princeton University Press, SUN?architecture, UPI 2M?PLUS, Valiz en Archimappublishers. Weldra zouden meer partners worden bekendgemaakt. Op termijn wil de onlinewinkel gaan samenwerken met alle internationale uitgevers van architectuurboeken. Ook is een partnerschap in de maak met het architectuurtijdschrift A10 new European architecture. Op de nieuwe website zijn boeken te vinden in verschillende talen, maar alle informatie zal steeds beschikbaar zijn in het Engels. In de toekomst moeten er ook blogs, een agenda en recensies op de site komen te staan. De winkel wordt draaiende gehouden door de Nederlandse uitgeverij Sun Architecture.

Tags: Boekhandel, Uitgeverijen
Geplaatst door Hans Cottyn op 14-01-2010 om 11:42
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening