Nieuwe bundel van Eva Gerlach verschijnt bij De Slegte

De nieuwe bundel van dichteres en P.C. Hooftprijswinnares Eva Gerlach wordt exclusief gepubliceerd bij tweedehandsboekhandelketen De Slegte. Op zaterdag 27 februari verschijnt Stapvoets waarin 11 nieuwe gedichten staan van Gerlach.?De publicatie kadert in de poëziereeks van Boekhandel De Slegte en is enkel te verkrijgen in de Nederlandse en Vlaamse filialen van de winkels.

De De Slegte-poëziereeks brengt telkens nieuw werk van gerenommeerde dichters in licht bibliofiele vormgeving. Eerder verscheen in deze reeks werk van Hugo Claus, Gerrit Komrij, Hafid Bouazza, Erwin Mortier, Leonard Nolens en Cees Nooteboom. De uitgave kost 9,95 euro. Stapvoets wordt voorgesteld op zaterdag 27 februari om 14u30 in de Antwerpse De Slegte op de Wapper tijdens het eerste boekenevenement Rond de leestafel.?Bart Stouten (Klara) gaat in gesprek met Gerlach. 'Rond de leestafel' moet een nieuwe traditie worden in De Slegte. Elke laatste zaterdagnamiddag van de maand wordt vanaf dan in het Antwerpse filiaal een schrijver of thema in de belangstelling geplaatst via interviews, debatten of lezingen.

afbeelding: handtekening Eva Gerlach, Koninklijke Bibliotheek

Tags: Poëzie, Nederlandse literatuur
Geplaatst door Dirk Leyman op 23-02-2010 om 16:00
Verwante berichten
Reacties
Er werden nog geen reacties geplaatst.
Geef uw mening